Campingvogn med telt liggende lige ud til vandet
Overblik over ælder dame der læser avis på Camping
Campingplads hos Nysted Camping på Sjælland

CAMPINGFERIE PÅ SJÆLLAND I DEN SKØNNESTE NATUR

Nysted Camping er et dejligt fredeligt og naturskønt sted. Her kan man gå ture langs havet, sidde på en bænk i skoven og nyde stilheden og roen – eller gå langs bugten ind til Danmarks mindste og sydligste købstad, for at nyde stemningen på havnen. Du finder ikke en campingferie på Lolland Falster med mere kvalitet og mere engageret personale end Nysted Camping. Bestil en helt unik camping ferie til dig og din familie.

Campingpladsen ligger 100 meter fra havet, og dog alligevel i læ for vinden af de høje bøgetræer – det hele er anlagt, så man fint kan ligge i solen i læ for vinden, med alle fordelene lige uden for døren.

Faciliteter på campingpladsen

På trods af campingpladsens beskedne (og hyggelige) størrelse, så er der rigtig mange faciliteter til stede.

Der er rigeligt med toilet- og brusefaciliteter, også hvis man ikke er så godt gående. Ligeledes er der særlige faciliteter til voksne, som man kan benytte i fred og ro. Børnefamilierne kan benytte de særlige bade- og brusefaciliteter der er indrette til disse. Også er der alt det andet, så som:

Købmand/ kiosk, restaurant, legepladser, TV stue, internet cafe, trådløst internet, minigolf bane, fodbold spil, billard, bordtennis, skak, badebro, fælles grill område, fælles køkken, udendørs køkken, fiskerense pladser, tømning for autocampere m.m. (se camping priser)

Nysted Strand Camping har forskellige camping tilbud (se camping tilbud)
eller ring/skriv for nærmere oplysninger.

Ud over restaurantens selskabslokaler, stiller campingpladsen også
gratis selskabslokaler til rådighed.

home1-img2
home1-img32