STRAND OG NATUROPLEVELSER PÅ CAMPINGPLADSEN

Sct. Hans på Nysted Strand

Igen i år holder vi stort Sct. Hans bål på stranden i Nysted – kom og vær med til en dejlig aften med båltale og fælles sang. Vi kører tilbud på camping i weekenden, så én plads inkl. personer og strøm koster 400 kr. for 2 overnatninger. Ring 54870917 for booking eller yderligere informationer.  Hilsen Nicole og Henrik

Fang, kog og spis din reje

Livet i vandkanten med naturvejlederen hvor vi fanger rejer og spiser dem bagefter – uhm lækkert. Afholdes den hver mandag i juli måned kl. 14.

Havkajak prøvetur

Kajak kan lejes, afholdes med naturvejlederen på Holten Strand. Kontakt os for mere information.

Pony ridning

Hver tirsdag og torsdag i skolernes ferie er der ponyridning på campingpladsen

Lejrbål

Sommeren igennem holder vi båldag ugentligt, hvor vi laver snobrød, popkorn, grillede banaer med Baileys og andre spændende sager.

Nysted Middelalder Festival 4-6. august

Nysted middelalder festival byder endnu en gang velkommen til Danmarks Smukkeste middelalderfestival. Igen i år bliver det i den første weekend i august, nemlig den 4.-6. august Igen byder vi såvel gæster som aktører til et stort arrangement, med ridderturnering, flagkastere, musik, gøgl og masser af aktiviteter. Der er igen i år også det store traktement med middelaldermad, godt øl fra Krenkerup bryggeri og andre specialiteter til ganen.

Sælsafari

Sælsafari – kom med på en herlig tur til sælreservatet Rødsand. Turen sejles fra Nysted havn. Der startes med at sejle igennem Nysted Nor, som er en skøn lille bugt med varieret plante- og fugleliv. Derefter sejles der på Østersøen forbi Danmarks største havvindmøllepark ud til sælreservatet Rødsand. Der vil være mulighed for at se sæler, som ligger på en stor sandbanke, eller svømmer forbi båden. Der findes 2 slags sæler på Rødsand – spættet sæl og gråsæl – gråsælen kan blive op til 2 meter lang, den spætet sæl er noget mindre. Der sejles ind på det lave vand, hvis vejr og tid tillader det, hvor det vil være muligt at hoppe i vandet og få en lille dukkert inden der sejles tilbage til Nysted havn.

Der sejles fra Nysted Havn fra den 1. juli 2016 10 gange ugentligt til og med den 18. august.

Husk at bestille pladser på www.nystedsealsafari.com

PS: Turen forventes at vare ca. 3 timer.

Nysted Hajkutter Regatta 5-9. august

Nysted Hajkutter Regatta, Guldborgsund Kommune og Hanse Sail inviterer atter til HajkutterRegatta 5.-9. august 2013. Der er telte på havnen med god mad, skummende fadøl og super god irsk musik hver aften. Benyt lejligheden til at få en sejltur i de historiske sejlbåde Hajkutter, som er et stykke dansk skibshistorie – endten til sælreservatet Rødsand, eller hele vejen til Rostock når regattaen afholdes.

Sommerfest

Lørdag den 26. august holdes der sommerfest på Nysted Strand Camping.

Alle er velkommen til en god fest i Skansepavillionen med lækker mad, musik og dans, banko og meget mere.

Sejl med Anemonen til Borgø, Skelsnæs eller til havørnenes rige

Fra domkirken i Maribo ved Maribosøerne sejles der ud til gamle borganlæg, havørnekolonier, guldalderpavillion mm. En dejlig oplevelse i et naturskønt område.

Aktivitetskalender i Nysted

(Nysted aktivitetskalender)

home1-img2
home1-img32