fbpx

CAMPINGFERIE PÅ LOLLAND FALSTER I DEN SKØNNESTE NATUR

Nysted Camping er et dejligt fredeligt og naturskønt sted. Her kan i gå ture langs havet, sidde på en bænk i skoven og nyde stilheden og roen – eller gå langs bugten ind til Danmarks mindste og sydligste købstad, for at nyde stemningen på havnen. Der findes ikke en campingferie på Lolland Falster med mere kvalitet og mere engageret personale end Nysted Camping. Bestil en helt unik campingferie til dig og din familie.

Campingpladsen ligger 100 meter fra havet, og dog alligevel i læ for vinden af de høje bøgetræer – det hele er anlagt, så man fint kan ligge i solen i læ for vinden, med alle fordelene lige uden for døren.

Campingpladsen er derudover noget af det mest børnevenlige i kan finde på en campingferie – Her hos os finder i alle former for aktiviteter såsom ponyridning, fodbold og en masse andre – Ydermere ligger Knuthenborg Safaripark og BonBon-land kun en kort køretur væk.

SÆSONPLADSER

Gammel dame på campingferie læsende en avis

CAMPINGPLADSEN

Campingvogn med telt liggende lige ud til vandet

PRISER

Dame på bænk på campingferie ud fra Nysted Strand

Campingferie med alle faciliteter

På trods af campingpladsens beskedne (og hyggelige) størrelse, så er der rigtig mange faciliteter til stede.

Der er rigeligt med toilet- og brusefaciliteter, også hvis man ikke er så godt gående. Ligeledes er der særlige faciliteter til voksne, som man kan benytte i fred og ro. Børnefamilierne kan benytte de særlige bade- og brusefaciliteter der er indrette til disse. Også er der alt det andet, så som:

Købmand/ kiosk, legepladser, TV stue, internet cafe, trådløst internet, fodbold spil, bordtennis, skak, badebro, fælles grill område, fælles køkken, udendørs køkken, fiskerense pladser, tømning for autocampere m.m. (se camping priser)

Top kvalitets ferie på Lolland Falsters bedste campingplads

Campingpladsens faciliteter koblet sammen med super service giver jer den kvalitets campingferie i længes efter. Her på Lolland Falsters sydspids findes der ikke bedre ferie, hvis man er til den syngende natur der i sig selv giver fred og ro. I placere bare jeres campingvogn og kan så ellers nyde faciliteter og naturen, som i nu bedst kan lide det.

Se vores tilbud eller hør nærmere

Nysted Strand Camping har forskellige camping tilbud (se camping tilbud)
eller ring/skriv for nærmere oplysninger.

home1-img2
home1-img32