HYTTEFERIE MED ALLE SLAGS CAMPINGHYTTER

Hytteferie med forskellige campinghytter – Superior hytter med det hele, som et lille sommerhus – eller små praktiske campinghytter til konkurrencedygtige priser. Netop nu har vi 2 nye kategori hytter mere – 1 hytte på 14 m2 med toilet, samt 1 hytte på 17 m2 med toilet og bad – forhør nærmere. Vi har helt sikkert en hytte til jeres familie. VI HAR LEDIGE CAMPINGHYTTER, CAMPINGVOGNE OG SOMMERHUSE, RING 30661513 FOR FLERE OPLYSNINGER 🙂

Hytteferie i Danmark passende til alle slags familier

Hvad enten din familie er til masser af aktivitet eller stille og rolig ferie med strand og hygge så har vi her hos Nysted Camping helt sikkert en campinghytte til jer. Se alle de campinghytter vi har til rådighed samt priserne for den helt perfekte hytteferie i hjertet af Danmarks smukke natur.

Se oversigtskort for campingpladsen

HYTTE: 30 M2

Hyttetype: Superior hytte

Hytteferie via naturbillede med camping hytter
Skønt naturbillede af campinghytte
Luksuriøs campinghytte til campingferie
campinghytte luksuriøs set fra første sal
Dobbeltseng i hytte
Luksurøs camping hytte set fra køkkenet
Luksuriøs campinghytte set fra hjørnet

Nye superior hytter – 30 m2 superiorhytter med det hele lige fra opvaskemaskine, varmluftsovn og fladskærms TV til liggestole, sofa, WiFi og kuglegrill – hytten har 6 sengepladser, badeværelse og køkken

Priseksempel:

1 weekend fra 1.790 kr.
1 uge fra 4.495 kr.

HYTTE: 25 M2 A

Hyttetype: Luksus hytte med badeværelse

Campinghytter på campingpladsen
Luksushytte nummer 11 set udefra
Køkkenalrum i en camping hytte på 25 m2
Luksushytte set fra siden
Luksushytte set udefra
Hyttes badeværelse til campingferie
Campinghytte soveværelse

25 m2 hytte. 4 sengepladser, 1 soveværelser og 1 hems. Køkkenalrum og stue i et. TV med gratis kanaler. Dyner, puder, potter, pander, bestik, glas mm. Overdække terasse med havemøbler og grill. Koldt og varmt vand. Adgang til bad og toiletter (50 m.)

Priseksempel:

1 uge fra 3.595 kr. + slutrengøring og el

HYTTE: 35 M2

Hyttetype: Stor hytte med toilet

Camping hytte set udefra
Køkken fra en hytte på hytteferie
2 soveværelser fra en camping hytte

35 m2 hytte med eget toilet og adgang til fælles sanitetsområde. 6 sovepladser, 2 soveværelser og 1 hems. Køkkenalrum og stue i et. TV med gratis kanaler. Dyner, puder, potter, pander, bestik, glas mm. Overdække terasse med havemøbler og grill. Koldt og varmt vand. Adgang til bad 50 m. Gratis WiFi

HYTTE: 25 M2 B

Hyttetype: Familiehytte med fællesbad

Camping hytte set udefra
hytte 25 set indefra
Køkken fra en hytte på hytteferie
2 soveværelser fra en camping hytte

Hytte (hytte 5b) på 25 m2. 2 soveværelser + hems med 2 sovepladser. Rigtig hyggelig hytte med overdækket terasse, køkken, TV og WiFi

Priseksempel:

1 weekend fra 1.290 kr
1 uge fra 3.195 kr.

HYTTE: 18 M2

Hyttetype: Economy med badeværelse

12 m2 hytte set udefra
Campingplads med hytter - ses 2 hytter
Campinghytte set udefra

18 m2 hytte med toilet og bad. 4 sengepladser. Tekøkken med 2 kogeplader, kaffekande, vand og køleskab. Dyner, puder, potter, pander, bestik, glas mm. Overdækket tereasse med havemøbler og grill. Praktisk indrettet. Gratis WiFi.

HYTTE: 14 M2

Hyttetype: Economy med privat toilet

12 m2 hytte set udefra
Campingplads med hytter - ses 2 hytter
Campinghytte set udefra
Campinghytte med toilet

14 m2 hytte med toilet og adgang til fælles badefaciliteter. 4 sengepladser. Tekøkken med 2 kogeplader, kaffekande, vand og køleskab. Dyner, puder, potter, pander, bestik, glas mm. Overdækket tereasse med havemøbler og grill. Adgang til bad 50 m. Praktisk indrettet. Gratis WiFi.

HYTTE: 12 M2

Hyttetype: Economy med fælles bad

12 m2 hytte set udefra
Campingplads med hytter - ses 2 hytter
Campinghytte set udefra

12 m2 hytte. 4 sengepladser. Tekøkken med 2 kogeplader, kaffekande, vand og køleskab. Dyner, puder, potter, pander, bestik, glas mm. Overdækket tereasse med havemøbler og grill. Adgang til toiletter og bad (50 m). Praktisk indrettet

Priseksempel: 1 uge fra 1.400 kr. + slutrengøring og el

HYTTE: 10 M2

Hyttetype: Enkel feriehytte

12 m2 hytte set udefra
Campingplads med hytter - ses 2 hytter
Campinghytte set udefra

10 m2 hytte. 2 sengepladser. Tekøkken med 2 kogeplader, kaffekande, vand og køleskab. Dyner, puder, potter, pander, bestik, glas mm. Overdækket tereasse med havemøbler og grill. Adgang til toiletter og bad (50 m). Praktisk indrettet. Gratis WiFi.

SOMMERHUS

Sommerhus på 40 m2 direkte beliggende ved campingpladsen på dejlig grund på 700 m2. Huset har 2 små soveværelse, et lille badeværelse, køkken og stue. I stuen er der en sovesofa, ialt 6 sovepladser. Der er mulighed for, at stille telt op i haven.

Pris per uge 2.500 kr. uden for sæsonen, i mellemsæsonen koster huset 4.500 kr. per uge i højsæsonen 5.500 kr. per uge.

Lollands bedste campingplads med hytter

Har din familie brug for en billig hytteferie på Sjælland væk fra alt stress og jag i hverdagen? Så behøver i ikke kigge længere. Vi, her hos Nysted Camping, tilbyder campinghytter passende lige til jeres campingferie, hvor i kan nyde den smukke natur Nysted er så kendt for.

Vi er eksperter i at få dig og din familie til at få en fantastisk hytteferie i Danmark med alle børnevenlige faciliteter.

home1-img2
home1-img32