fbpx

HYTTEFERIE MED ALLE SLAGS CAMPINGHYTTER

Hold hytteferie i en af de fantastiske hytter hos Nysted Camping – I behøver ikke kigge længere end her, hvis i er til campinghytter i top klasse uanset deres størrelse. Vi har alverdens forskellige campinghytter, fra superior hytter med det hele, som et lille sommerhus til små praktiske campinghytter til konkurrencedygtige priser. Én ting er fælles for alle campinghytter – de oser kvalitet og størrelsen afhænger udelukkende om, hvad din familie har brug for. Vi har helt sikkert en hytte til jeres familie. Så pak tasken og hold din næste hytteferie hos Nysted Camping på Lolland Falster.

Se informationer omkring alle vores hytter nedenfor.

Hytteferie i Danmark passende til alle slags familier

Hvad enten din familie er til masser af aktivitet eller stille og rolig hytteferie med strand og hygge så har vi her hos Nysted Camping helt sikkert en campinghytte til jer. Se alle de campinghytter vi har til rådighed, samt priserne for den helt perfekte hytteferie i hjertet af Danmarks smukke natur.

Se oversigtskort for campingpladsen

Se mere om vores campingferie

HYTTE: 30 M2

Hyttetype: Superior hytte

Nye superior hytter – 30 m2 superiorhytter med det hele lige fra opvaskemaskine, varmluftsovn og fladskærms TV til liggestole, sofa, WiFi og kuglegrill – hytten har 6 sengepladser, badeværelse og køkken

Priseksempel:

1 weekend fra 1.790 kr.
1 uge fra 4.495 kr.

Hytteferie via naturbillede med camping hytter
Skønt naturbillede af campinghytte
Luksuriøs campinghytte til campingferie
campinghytte luksuriøs set fra første sal
Dobbeltseng i hytte
Luksurøs camping hytte set fra køkkenet
Luksuriøs campinghytte set fra hjørnet

HYTTE: 25 M2 A

Hyttetype: Luksus hytte med badeværelse

25 m2 hytte. 4 sengepladser, 1 soveværelser og 1 hems. Køkkenalrum og stue i et. TV med gratis kanaler. Dyner, puder, potter, pander, bestik, glas mm. Overdække terasse med havemøbler og grill. Koldt og varmt vand.

Priseksempel:

1 uge fra 3.595 kr. + slutrengøring og el

HYTTE: 25 M2 B

Hyttetype: Luksushytte til 5 personer med badeværelse

Hytte 25 m2 B er totalrenoveret og fremstår helt ny, der er soveværelse i stueplan med dobbeltseng (2 boksmadrasser) og 2 hemse til i alt 3 personer. Meget behagelig trappe og ståhøjde på hems, med plads til 3 personer/boksmadrasser.

Køkken og badeværelse (WC og bruser) helt nyt. TV og WiFi.

Hytten er renoveret med 40 % genbrugsmaterialer – og der er IKKE gået kompromis med kvaliteten 🙂

Priseksempel:

1 weekend fra 1.290 kr
1 uge fra 3.195 kr.

HYTTE: 35 M2

Hyttetype: Stor hytte med toilet

35 m2 hytte med eget toilet og adgang til fælles sanitetsområde. 6 sovepladser, 2 soveværelser og 1 hems. Køkkenalrum og stue i et. TV med gratis kanaler. Dyner, puder, potter, pander, bestik, glas mm. Overdække terasse med havemøbler og grill. Koldt og varmt vand. Adgang til bad 50 m. Gratis WiFi

Camping hytte set udefra
Køkken fra en hytte på hytteferie
2 soveværelser fra en camping hytte

HYTTE: 18 M2

Hyttetype: Economy med badeværelse

18 m2 hytte med toilet og bad. 4 sengepladser. Tekøkken med 2 kogeplader, kaffekande, vand og køleskab. Dyner, puder, potter, pander, bestik, glas mm. Overdækket tereasse med havemøbler og grill. Praktisk indrettet. Gratis WiFi.

12 m2 hytte set udefra
Campingplads med hytter - ses 2 hytter
Campinghytte set udefra

HYTTE: 14 M2

Hyttetype: Economy med privat toilet

14 m2 hytte med toilet og adgang til fælles badefaciliteter. 4 sengepladser. Tekøkken med 2 kogeplader, kaffekande, vand og køleskab. Dyner, puder, potter, pander, bestik, glas mm. Overdækket tereasse med havemøbler og grill. Adgang til bad 50 m. Praktisk indrettet. Gratis WiFi.

12 m2 hytte set udefra
Campingplads med hytter - ses 2 hytter
Campinghytte set udefra
Campinghytte med toilet

HYTTE: 12 M2

Hyttetype: Economy med fælles bad

12 m2 hytte. 4 sengepladser. Tekøkken med 2 kogeplader, kaffekande, vand og køleskab. Dyner, puder, potter, pander, bestik, glas mm. Overdækket tereasse med havemøbler og grill. Adgang til toiletter og bad (50 m). Praktisk indrettet

Priseksempel: 1 uge fra 1.400 kr. + slutrengøring og el

12 m2 hytte set udefra
Campingplads med hytter - ses 2 hytter
Campinghytte set udefra

HYTTE: 10 M2

Hyttetype: Enkel feriehytte

10 m2 hytte. 2 sengepladser. Tekøkken med 2 kogeplader, kaffekande, vand og køleskab. Dyner, puder, potter, pander, bestik, glas mm. Overdækket tereasse med havemøbler og grill. Adgang til toiletter og bad (50 m). Praktisk indrettet. Gratis WiFi.

12 m2 hytte set udefra
Campingplads med hytter - ses 2 hytter
Campinghytte set udefra

SOMMERHUS

Sommerhus på 40 m2 direkte beliggende ved campingpladsen på dejlig grund på 700 m2. Huset har 2 små soveværelse, et lille badeværelse, køkken og stue. I stuen er der en sovesofa, ialt 4 sovepladser. Der er mulighed for, at stille telt op i haven.

Pris per uge 2.500 kr. uden for sæsonen, i mellemsæsonen koster huset 4.500 kr. per uge i højsæsonen 5.500 kr. per uge.

Lollands bedste campingplads med hytter

Har din familie brug for en billig hytteferie på Sjælland væk fra alt stress og jag i hverdagen? Så behøver i ikke kigge længere. Vi, her hos Nysted Camping, tilbyder campinghytter passende lige til jeres hytteferie, hvor i kan nyde den smukke natur, Nysted er så kendt for.

Vi er eksperter i at få dig og din familie til at få en fantastisk ferie i Danmark med alle børnevenlige faciliteter. Tag gerne kontakt til os, hvis i har nogle som helst spørgsmål til ferien, campingpladsen eller generelt stedet.

home1-img2
home1-img32