STRAND OG NATUROPLEVELSER PÅ CAMPINGPLADSEN

Sommerfest den 15. september kl. 18.00:

Fællesspisning kl. 18.00, frivillige til at hjælpe med salater og grill er velkommen, vi skal have helstegt gris. Tilmelding hos Nicole og Henrik.

Fang, kog og spis din reje

Livet i vandkanten med naturvejlederen hvor vi fanger rejer og spiser dem bagefter – uhm lækkert. Afholdes hver mandag i juli måned kl. 14.

Havkajak prøvetur

Kajak kan lejes, afholdes med naturvejlederen på Holten Strand. Kontakt os for mere information.

Pony ridning

Hver tirsdag og torsdag i skolernes ferie er der ponyridning på campingpladsen

Lejrbål

Sommeren igennem holder vi båldag ugentligt, hvor vi laver snobrød, popkorn, grillede banaer med Baileys og andre spændende sager.

Nysted Middelalder Festival 4-6. august

Nysted middelalder festival byder endnu en gang velkommen til Danmarks Smukkeste middelalderfestival. Igen i år bliver det i den første weekend i august, nemlig den 4.-6. august Igen byder vi såvel gæster som aktører til et stort arrangement, med ridderturnering, flagkastere, musik, gøgl og masser af aktiviteter. Der er igen i år også det store traktement med middelaldermad, godt øl fra Krenkerup bryggeri og andre specialiteter til ganen.

Sælsafari

Sælsafari – kom med på en herlig tur til sælreservatet Rødsand. Turen sejles fra Nysted havn. Der startes med at sejle igennem Nysted Nor, som er en skøn lille bugt med varieret plante- og fugleliv. Derefter sejles der på Østersøen forbi Danmarks største havvindmøllepark ud til sælreservatet Rødsand. Der vil være mulighed for at se sæler, som ligger på en stor sandbanke, eller svømmer forbi båden. Der findes 2 slags sæler på Rødsand – spættet sæl og gråsæl – gråsælen kan blive op til 2 meter lang, den spætet sæl er noget mindre. Der sejles ind på det lave vand, hvis vejr og tid tillader det, hvor det vil være muligt at hoppe i vandet og få en lille dukkert inden der sejles tilbage til Nysted havn.

Der sejles fra Nysted Havn fra den 1. juli 2019 10 gange ugentligt til og med den 30. august.

Husk at bestille pladser på www.nystedsealsafari.com

PS: Turen forventes at vare ca. 3 timer.

Lysets fest i efterårsferien

I efterårsferien har vi ekstra pyntet op med lys på pladsen – både spots, kæder, græskar osv. og vores gæster opfordres også til at pynte campingvognene op med juletræskæder mm. så der kommer så meget lys som muligt på hele campingpladsen.

Lørdag har vi bål forskellige steder, der er fakkeloptog og vi har fællesspisning i TV stuen. I løbet af ugen er der forskellige fællesaktiviteter for børn og voksne, hvor omdrejningspunktet er TV stuen, hvor vi hygger sammen.

Vi har hytter ledige og gode pladser til campingvogne 🙂 Ring på 54870917 eller se under tilbud – overnatning i egen campingvogn 4 nætter betal for 3, ved betaling ved ankomst.

Aktivitetskalender i Nysted

(Nysted aktivitetskalender)

home1-img2
home1-img32