STRAND OG NATUROPLEVELSER PÅ CAMPINGPLADSEN

Standerhejsning den 14. april kl. 10.00:

Campingpladsen er vært ved kaffe og brød, forinden synger vi en forårssang, hejser flaget til tops og hilser foråret velkommen. Derefter er det muligt at se de nye ferielejligheder. Vi slutter af med hyggelig samvær – vi glæder os til at byde velkommen, hilsen Nicole og Henrik.

Sommerfest den 29. august 2020 kl. 18.00:

Vi holder sommerfest den 29. august – sæt kryds i kalenderen allerede nu, priogram / menu kommer senere. Vi indvier vores nye fællesrum, og har plads til ca. 60 deltagere.

Tilmelding hos Nicole og Henrik. Ring 30661513 eller skriv info@nystedcamping.dk

Vi glæder os til en dejlig aften 🙂

Venlig hilsen

Nicole og Henrik

Fang, kog og spis din reje

Livet i vandkanten med naturvejlederen hvor vi fanger rejer og spiser dem bagefter – uhm lækkert. Afholdes hver onsdag i juli måned kl. 14.

Havkajak prøvetur

Kajak kan lejes, afholdes med naturvejlederen på Holten Strand. Kontakt os for mere information.

Pony ridning

Hver tirsdag og torsdag i skolernes ferie er der ponyridning på campingpladsen

Lejrbål

Sommeren igennem holder vi båldag ugentligt, hvor vi laver snobrød, popkorn, grillede banaer med Baileys og andre spændende sager.

Sælsafari

Sælsafari – kom med på en herlig tur til sælreservatet Rødsand. Turen sejles fra Nysted havn. Der startes med at sejle igennem Nysted Nor, som er en skøn lille bugt med varieret plante- og fugleliv. Derefter sejles der på Østersøen forbi Danmarks største havvindmøllepark ud til sælreservatet Rødsand. Der vil være mulighed for at se sæler, som ligger på en stor sandbanke, eller svømmer forbi båden. Der findes 2 slags sæler på Rødsand – spættet sæl og gråsæl – gråsælen kan blive op til 2 meter lang, den spætet sæl er noget mindre. Der sejles ind på det lave vand, hvis vejr og tid tillader det, hvor det vil være muligt at hoppe i vandet og få en lille dukkert inden der sejles tilbage til Nysted havn.

Der sejles fra Nysted Havn fra den 1. juli 2019 10 gange ugentligt til og med den 30. august.

Husk at bestille pladser på www.nystedsealsafari.com

PS: Turen forventes at vare ca. 3 timer.

home1-img2
home1-img32