fbpx

LOLLAND FALSTER-ATTRAKTIONER

På Lolland Falster og Sydsjælland findes flere store og mellemstore attraktioner. Knuthenborg Park og Safari er den største safaripark i Nordeuropa, og en kæmpe oplevelse for hele familien. Ligeledes er Middelalder Centeret i Nykøbing F også en meget stor og autentisk oplevelse som alle kan glæde sig over.

Den største af alle attraktionerne på Lolland Falster er i virkeligehden de små – der er et meget bredt og varieret udbud af gårdbutikker, gallerier, kunsthåndværkere og museer, hvoraf et udvalg af disse ses på www.den-lille-turisme.dk

I Guldborgsund Zoo og botanisk have er en lille oase midt i Nykøbing F, som er meget velbesøgt, der kan man få det meste af dagen til at gå. Her er en lille appetitvækker.

Museum Lolland Falster dækker over 5 museer på Lolland Falster; Falsters Minde, Købmandshandlen Nykøbing, Stiftsmuseet, Frilandsmuseet Maribo og Reventlow Museet. (Museum Lolland Falster)

Fuglsang Kunstmuseum er det bedste kunstmuseum på Sydsjælland og øerne, og ligger kun få kilometer fra Nysted. Ud over udstillinger, har museet ofte arrangementer. (Fuglsang Kunstmuseum)

Aktivitetshuset på Lalandia med Danmarks største aquadoom er et besøg værd for den aktive familie. Ud over aquadoom er der Monkey Tonkey Land, Skøjtebane og meget mere.

Skal børnene “krudtes af” en dag, kan en tur til Bon Bon Land anbefales

home1-img2
home1-img32