fbpx

Lejligheder på 115 eller 105 m2 i den historiske Skansepavillion direkte ved Nysted Strand

-Kun 75 meter fra Østersøen og naturhavnen Nysted Nor.

Lejlighed 115 kvm

Lejlighed 105 kvm

Lejlighederne ligger således, at stue, terrasse og tagterrasse vender imod syd, med udsigt over Østersøen og Nysted Strand. Hver lejlighed har sin private terrasse, og tårnene danner rammen for tagterrasser til lejlighederne, hvorfra man kan nyde den fantastiske udsigt over havet.

Indretning

Lejlighederne på 115 m2 er indrettet med 2 soveværelser i stueplan og soveværelse kombineret hems og stue på 1. sal. Sengene er af god kvalitet boksmadrasser / Nexussenge.

Lejligheden på 105 m2 har 2 soveværelser på 1. sal, badeværelse, køkken og stue i grundplan.
Badeværelserne er store og rummelige med gulvvarme, badekar og massagebruser.
Køkkenet er moderne indrettet med opvaskemaskine, induktionskogeplader og varmluftsovn.
Den rummelige stue / opholdsrum / spisestue på over 50 m2 vender imod syd, hvorfra man kan nyde udsigten over Østersøen og Nysted Strand. I direkte sammenhæng med stuen er den ottekantet udestue i tårnet.

Gæstevurdering

social_media

1. sal

Stueplan og 1. sal er forbundet med oplyst trappe. Fra 1. sal er der adgang til tagterrassen via oplyst glasgangbro.

Tagterrassen er beliggende i tårnene på 1. sal, forbundet af gangbro fra lejlighederne.
Lejlighederne er moderne møbleret, men udefra har bygningen beholdt sit oprindelige udsendende med respekt for den gamle træpavillion er bygningen beklædt i lærketræ / klinkebrædder.
Alle lejligheder har stationært og trådløst internet. 55 tommer TV med direkte internet og parabol TV med stort udvalg af skandinaviske og tyske kanaler.
Lejlighederne ligger 500 meter fra Nysted by, en gammel købstads- og havneby med små skæve huse og krogede gader – på trods af byen størrelse findes der 8 forskellige spisesteder, slagter, røgeri, apotek, bager og dagligvarebutikker.

NATUR

Nysted er en naturperle beliggende for enden af Nysted Nor, med Aalholm slot beliggende på den modsatte side af Noret. Byen er et kulturelt omdrejningspunkt på Lolland Falster med sit rige foreningsliv og aktive lokalbefolkning. Samtidig skal man lede længe efter et sted med fred og ro, som i Nysted. Byen og området er særdeles velegnet til rekreation og afslapning.Naturen er tilgængelig i området, mange gå- og cykelstier langs kyster, skove, åer og parker giver god mulighed for, at komme ud i den friske havluft.

Med venlig hilsen

Jeres værtspar

Nicole & Henrik

home1-img2
home1-img32