fbpx

Sommerferie tilbud for 2021 !!

Tag familien med på camping, og få en fantastisk oplevelse på Nysted Strand Camping. Hele sommeren har vi;  sælsafari – livet i vandkanten – ponyridning – børnevenlig sandstrand – legeplads – grill/bål aften.

Vi har ligeledes rabataftaler med attraktionerne på Lolland, Falster og Møn – hvor man kan spare op til 30 % på de store attraktioner !!

Det koster per uge 1.798 kr. for 2 personer eller 2.398 kr. for 1 familie (max 5 personer) inkl. Strøm, vand og WiFi – book en plads ved legepladsen, i det grønne område, i område med fred og ro eller tæt på sanitetsbygningerne med børne- og familiebaderum.

tiger_stirrer

Knuthenborg Safari Park

Få 20 % rabat eller mere på denne fantastiske familieoplevelse med exotiske dyr og nye aktiviteter. Husk picknic kurven, der er mange skønne steder hvor man kan spise sin mad. Forhør campingpladsen nærmere angående tilbud på indgangsbilletter.

Video over Nysted Strand Camping, omgivelserne og aktiviteterne.

Brug 2 minutter på, at se dette klip, som giver et godt billede af, hvad der venter på ferien i Nysted. Campingplads, strand, by, cykelruter, ponyridning, lejrbål og middelalderfestival.

sl3

Sælsafari !

Gå ikke glip af denne naturoplevelse – en rigtig god maritim oplevelser, hvor man sejler ud igennem Nysted Nor, forbi Nysted Strand, derefter havvindmølleparken for til sidst at komme til reservatet Rødsand, hvor der holder mere end 500 sæler til – der er mulighed for, at se både Spættet sæl og Gråsæl som kan veje op til 300 kg. En tur på 3 timer – det kan varmt anbefales.

Nysted Strand Camping

Tæt på kysten – kun 100 meter til stranden, ligger campingpladsen i læ bag store bøgetræer, placeret så der både er pladser med sol og skygge – noget for enhver smag. Der er mulighed for, at booke plads i forskellige områder – legepladsen, sanitetsbygningerne, det grønne område, tæt på stranden, udsigtspladser eller fred og ro. Vi står gerne til rådighed for nærmere oplysninger.

Vi har flere forskellige områder på pladsen – man kan vælge imellem “fred og ro” “legeplads” “sanitetsbygninger” “grønt område” “sol” eller “skygge”. Kontakt campingpladsen for nærmere informationer.

oversigtsbillede over campingpaldsen
Campingferie på Lolland - Ælder dame nyder udsigten
lolland-og-nysted-camping-2013-fotograf-rasmus-schnning-69-kopi

Grill- og bålaften.

Vi er klar med snobrødsdej, skumfiduser og kiks – der er tændt op i bål og grill – så bring jeres grillmad med, så hygger vi sammen på grillpladsen direkte ved Nysted Nor, som regel kommer der sejlskibe forbi, og med Aalholm slot og solnedgang i baggrunden er det rigtig smukke omgivelser.

Ponyridning

Børnene (især pigerne) elsker disse dyr, hvor man sammen med en voksen går en tur igennem skoven eller langs stranden. Ponyerne er pæne og veltrænet, alle kan deltage og få en god oplevelse.

lolland-og-nysted-camping-2013-fotograf-rasmus-schnning-15
nysted-strand-3

Nysted Strand

Nysted Strand er en dejlig sandstrand med lavt vand og ingen strøm, så det er sikkert for de mindste. Der er også badebro og tømmerflåde til de lidt større børn. Stranden bliver rengjort efter behov, så der ligger intet eller kun meget lidt søgræs på stranden. Ligeledes bliver der fyldt sand på stranden flere gange i løbet af sommeren. Så grib parasollen og hop i badebukserne, nu skal der bades !

Livet i vandkanten

I juli måned holder vi sammen med naturvejlederen “livet i vandkanten”. Iført vaders og net fanger man krabber, rejer, kutlinger og meget mere.

Fangsten sættes ud i akvarier, hvor man rigtigt kan observere dem.

De fleste sættes ud igen, undtagen rejerne, som må finde sig i at komme i kogende vand og blive spist …..

lolland-og-nysted-camping-2013-fotograf-rasmus-schnning-13
06-img_0357

Købstaden Nysted

Nysted er en lille men aktiv by. Der er regatta, middelaldermarked, sælsafari og meget meget mere. Der er 4 restauranter, 2 pizzariaer, 1 grill og en pølsevogn. Ligeledes er der slagter, røgeri, bager, apotek og 2 dagligvarer butikker – så der kan sagtens findes noget lækkert til grillen.

Naturen er smuk, og har man lyst, så kan det varmt anbefales at cykle en tur langs kysten, igennem skoven eller langs noret.

home1-img2
home1-img32