Campingferie på Lolland-Falster

Campingferie på Lolland-Falster giver jer en unik mulighed for at komme i balance med jer selv og med naturen. Nysted Strand Camping er et fredeligt og naturskønt sted, blot 100 meter fra den friske strand. Alligevel ligger campingpladsen i læ for vinden af de høje bøgetræer og med frit udsyn til solen, når den titter frem.

Familievenlig campingplads

Sommerferie !!

-Lolland Falster bedste børnevenlige sandstrand

-ponyridning – lejrbål – snobrød – livet i vandkanten v. naturvejleder

-ude i naturen – og alligevel kun 1000 m til Nysted Havn, med alt hvad man kan ønske sig

-2 legepladser, 2 hoppepuder, 3 klatretårne, svævebane, gynger og karuseller 🙂 masser af mooncars – alt sammen med i prisen – i øvrigt også WiFi, hvis der skulle være en lille sky på himlen 🙂 

Lolland Falster attraktioner; Knuthenborg Safaripark, Middelalderceteret, Lalandia Aquadome, Krokodille Zoo 

 

Forår og efterår er der ro på campingpladsen, mange par vælger, at holde en afslappende weekend eller miniferie i naturen, hvor fuglefløjft er det der larmer mest.

I august og september er der mange børnefamilier, masser af legekammerater, men alligevel på en måde, så store og små kan slappe af, og når solen går ned, så sænker stilheden sig over campingpladsen.

Campingpladsen er indrettet med gode aktivitetsmuligheder. Nysted Strand Camping tilbyder forskellige aktiviteter i børnehøjde, blandt andet ponyridning og rejefangst – to aktiviteter, som er i høj kurs på campingferien med familien. Fællesarealerne er indrettet, så I kan møde andre familier, og børnene kan få nye legekammerater.

Få mere information om alle faciliteterne på pladsen her.