Bæredygtig ferie

For Nysted Strand Camping er det vigtigt at tage ansvar for en bæredygtig udvikling af den verden, vi er en del af. Det forpligter at drive campingplads midt i naturen. Derfor er vi som den eneste campingplads i Danmark certificeret med EU-blomsten. Herunder finder du en guide til, hvordan I kan holde en bæredygtig ferie med god samvittighed.

Vanerne til en bæredygtig ferie

En bæredygtig ferie har flere dimensioner. Først og fremmest er det vigtigt, at I giver jer tid, er nærværende og til stede i øjeblikket. For at finde den indre balance på jeres bæredygtige ferie er det en god idé at tage på ture i naturen, enten som vandring eller cykling, eller at nyde havets brusen. Derudover handler en bæredygtig ferie om ressourcebevidste vaner:

Inden I tager afsted på bæredygtig ferie

En bæredygtig ferie starter i hjemmet, for det er vigtigt at spare på ressourcerne hjemme, mens I er bedre. Det bedste tip til strømbesparelse er ikke kun at slukke for lys og elektroniske apparater, men at tage alle apparater helt ud af stikkontakten. På den måde er I helt sikre på, at I ikke bruger unødig strøm. Et andet tip til at spare på ressourcerne og undgå madspild er at spise op i køleskab og fryser frem for at købe nyt. Så kan I tage på bæredygtig ferie med god samvittighed.