Camping med hund

Menneskets bedste ven skal naturligvis have lov at komme med på ferie. På Nysted Strand Camping kan I tage jeres hund med på vores hundevenlige campingplads. De naturrige omgivelser vil få din hund til at logre med halen, for i Nysted og omegn er der rig mulighed for at blive luftet på lange gåture og fri leg.

Camping med hund

På Nysted Strand Camping er jeres hund velkommen i vores campingfaciliteter, i hytterne, men ikke i kystlejlighederne. Campingpladsen ligger ved strand og skov, i hundeparken kan i brænde energien af og møde andre firbenede venner. Når I tager på camping med hund, skal I huske god skik. Hunden skal holdes i snor, og efterladenskaber skal samles op. Og så skal det respekteres, at ikke alle gæster er lige glade for hunde.

Cute dog laying in a camping stool

Tag hunden med på tur

På Lolland-Falster er der mange naturoplevelser, og det giver god mulighed for at tage familiens firbenede medlem med på en travetur. I vores guide til vandreture  har vi samlet et lille udvalg af korte ture, som hunde fra mellemstørrelse og op vil elske at boltre sig på, når I er taget på camping med hund.