Købmand på Nysted Strand Camping

På Nysted Strand Camping finder I vores lille købmand, som sælger de vigtigste dagligvarer til jeres camping- eller hytteferie i Nysted. Købmanden har et varieret udvalg af bl.a. mælkeprodukter, brød, pålæg og gas. Skal den søde tand tilfredsstilles, kan I også finde slik og is i butikken. Købmanden har sin egen isbutik, hvor I kan prøve campingpladsens famøse skansevaffel med fem kugler is.

Morgenbrød hos købmanden på Nysted Strand Camping

Hver morgen fra april til september kan I købe frisk morgenbrød, herunder rundstykker, franskbrød, rugbrød og wienerbrød. Det anbefales at bestille på forhånd.

Lokale varer hos købmanden på Nysted Strand Camping

Hos købmanden på Nysted Strand Camping finder du et stort sortiment af specialiteter fra de lokale producenter på Lolland-Falster. I butikken finder du bl.a. de prisbelønnede øl fra Krenkerup Bryggeri. Købmandens salg af lokale varer og specialiteter er en del af campingpladsens bæredygtige drift, som du kan læse mere om her.

CAFÉ

I vores hyggelige café område, servere vi for campister, strandgæster eller forbipasserende gæster, gode kvalitetsprodukter inden for kaffe, vin, øl, vand og is – lokale produkter, så vidt muligt.

Udendørs café område

I vores udendørs grønne café område, servere vi lokale produkter som fadøl og vin, samt kaffe, is og kage.