Kystlejligheder ved Nysted Strand Camping

Hvis I ønsker en exceptionel ferieoplevelse, er kystlejlighederne ved Nysted Strand Camping det rette valg til jeres næste ferie. Lejlighederne ligger i Nysteds gamle skansepavillon, hvor I fra stuen og tagterrassen har udsigt over Østersøen og Nysted strand. Det giver jer de smukkeste stunder.

Indretning af kystlejlighederne

Lejlighederne på 115 m2 er indrettet med to soveværelser i stueplan, soveværelse kombineret med hems og stue på 1. sal.

Lejligheden på 105 m2 har to værelser på 1. sal.

Sengene er Nexus senge af god kvalitet.

Lejlighederne har store luksuriøse badeværelser med massage bruser og badekar.

Køkkenet er moderne indrettet med opvaskemaskine, induktionskogeplader og varmluftsovn.

Den rummelige stue vender mod syd, så I kan nyde havudsigten fra egen terrasse. På førstesalen er der udgang til tagterrassen, som ligger mellem skansepavillonens tårne. Lejlighederne er moderne møbleret, men udefra har bygningen beholdt sit oprindelige udseende med respekt for den gamle træpavillon. Alle lejligheder har WIFI, tv med internet og et stort udvalg af skandinaviske og tyske kanaler.

Kystlejlighedernes beliggenhed

Lejlighederne ligger blot 500 meter fra den gamle købstad, Nysted, hvor I finder den charmerende havn med udsyn til Aalholm Slot. Nysteds små, skæve huse og kringlede gader giver byen en hyggelig atmosfære. I byen er der flere spisesteder, slagter, røgeri, apotek, bager og dagligvarebutikker. Nysted har også en række seværdigheder, som vi har samlet i denne guide.