Camping i påsken

Påsken er startskuddet på forårets fridage, og det er en god tid at være sammen med familien. Det er også omkring påske, at naturen springer ud – og med et ophold på Nysted Strand Camping kan I komme helt tæt på forårets natur.

Campingferie i påsken

I påsken starter sæsonen for campingferie, og på Nysted Strand Camping kan hele familien få sjove oplevelser på vores familievenlige campingplads. Campingpladsen ligger i et fredeligt og naturskønt område, som egner sig perfekt til forårsferier.

I kan gå stille ture langs havet, som ligger blot 100 meter fra campingpladsen, eller nyde skovens høje bøgetræer lige før deres udspring. Påsken er også en god tid for at gå på opdagelse i købstaden og nyde stemningen på Nysted Havn. Der er børnevenlige oplevelser som ponyridning og fodbold i nærheden, og ellers kan en dag i Knuthenborg eller Lalandia også få de store påskesmil frem hos hele familien. Læs mere om vores campingferie her

Se tilbud og priser under “Priser” “Camping” “Tilbud 2023”

Hytteferie i påsken

Hvis I hellere vil nyde påskeferien i en hytte midt i Nysteds natur, kan I leje en hytte på Nysted Strand Camping. Hytterne findes i forskellige størrelser og kvalitet, så I kan finde den ramme, der passer til jeres påskeferie. Alle hytterne har godt udstyr, flere har eget bad, toilet og køkken, så I kan nyde påsken med fuld komfort. Læs mere om vores hytter her.