Ophold på Nysted Strand Camping

På Nysted Strand Camping rimer bæredygtighed på ”væredygtighed”. Campingpladsen bliver drevet på bæredygtige principper med den største respekt for naturen, og vi har mindsket vores ressourceforbrug af energi og vand. Omstillingen har gjort, at du kan holde ferie med god samvittighed og nyde oplevelser, som er i harmoni med naturen.

Campingplads med EU-blomst

Som den første campingplads i Danmark er Nysted Strand Camping certificeret med EU-blomsten, hvilket er jeres garanti for en bæredygtig ferie. På campingpladsen har vi mindsket vores ressourceforbrug og lavet en gennemgribende affaldssortering, der gør, at I kan nyde opholdet med ren samvittighed. Samtidig har vi udviklet en række oplevelser og indgået samarbejder, så I kan opleve nye sider af Lollands natur på jeres campingferie. Læs mere om vores certificering her.

Oplevelser i naturen

For at I kan blive ét med naturen på jeres campingferie i Nysted, har I brug for viden og inspiration. Derfor tilbyder vi guidede cykelture, hvor I kan opleve Nysted fra to hjul og få information om de små habitater, de sjældne fugle eller fiskene i vandet. Vi tilbyder også fisketure, hvor familien kan fange hundestejler, krabber, kutlinger og rejer i det nære farvand. Derudover kan I tage på kajakture med en naturvejleder og opleve, hvor smuk Lolland er fra kystsiden. Vi har samlet to guides med inspiration til cykelture og vandreture.

Ferie med yoga og meditation

På Nysted Strand Camping tilbyder vi kurser i yoga og meditation, så I kan finde den indre velvære i naturens skønne omgivelser. Campingferien er en jordbunden ramme til yogaopholdet, fordi I bor i ét med naturen. Gennem forskellige yogakurser vil I komme i kontakt med krop og sjæl, blive fyldt af en indre ro, så I kan finde jer selv og slappe helt af.
Yoga on a nature