Pladsinformation på Nysted Strand Camping

På Nysted Strand Camping er du i ét med naturen, uanset om du bor i telt, campingvogn eller hytte. I kan udvælge jeres ønskeplads til campingferien hjemmefra og få hele overblikket over campingpladsen her. Parcellerne er på 10-20 enheder. Der er altid fred og ro på Nysted Strand Camping uanset jeres placering.

Hytteferie i naturen på Lolland-Falster

På Nysted Strand Camping kan I også nyde en hyggelig hytteferie midt i Nysteds natur. Nysted Strand Camping tilbyder flere forskellige typer af hytter, så der er noget til enhver families smag. De praktiske hytter er hyggelige og lune overnatningssteder med opvarmning, terrasse  og køkken.

Luksushytterne har eget badeværelse, køkken, soveværelse(r), opvarmning og overdækket terrasse. Læs mere om vores hytter her.

Gode faciliteter på Nysted Strand Camping

Nysted Strand Camping er velforsynet med faciliteter. 150 pladser har tilslutning til el, og køkkenet med fri gas til tilberedning af mad på campingpladsen kan benyttes af alle gæster. Derudover har vi en fælles grill og bålsted, som kan tændes op på solskinsrige feriedage. Campingpladsen har også eget vaskeri med energivenlige vaskemaskiner og tørretumblere. Derudover er der på campingpladsen flere børnebaderum, fire familiebaderum og et handicapbaderum. Campingpladsen har også et fælles opholds- og tv-rum, som kan blive familiens hyggested på en regnvejrsdag. Den velassorterede købmand sælger varer fra lokale producenter, og hver morgen er der friskbagt brød.