Aktiviteter på Nysted Strand Camping

Gennem hele campingsæsonen er der sjove og familievenlige aktiviteter på Nysted Strand Camping. Vi fejrer bl.a. Sankt Hans, hvor der sættes ild til heksen på bålet på Nysted Strand og synges traditionsrige midsommersange. Derudover holder vi sommerfest og standerhejsning.

Vi har følgende aktiviteter tilknyttet campingpladsen:

Fiskebil

Hver onsdag i juli og august  kl. 10-17 har vi frisk fisk, røget fisk, fiskesandwich og fiskemenu, leveret af Ilse – altid friske fisk 🙂

Grillaften

Hver mandag i juli og august holder vi grillaften med grillmenu, lejrbål og snobrød kl. 18.00

Fang, kog og spis din reje

Oplev livet i vandkanten med en naturvejleder, hvor vi fanger rejer og spiser dem bagefter. Afholdes hver onsdag i juli, kl. 10.00.

Havkajak, prøvetur

Sammen med en naturvejleder drager I til Holten Strand, hvor I kan lære kajakken at kende. Kajakken kan lejes, og mere information gives på campingpladsen.

Ponyridning

Hver tirsdag og torsdag kl. 10.00 i skolernes sommerferie er der ponyridning på campingpladsen.

Lejrbål

Hver uge gennem sommeren holder vi en ugentlig båldag, hvor vi mætter maven med grillede snobrød, popcorn og, for de voksne, grillede bananer med Baileys.

Sælsafari 

Fra Nysted Havn sejler vi til sælreservatet ved Rødsand med et smukt udkig til Lollands kyst og det rige plante- og fugleliv. Der sejles hver dag i juli og august, men pladsbestilling er nødvendig her.

Naturquiz

Svar rigtig på 10 naturspørgsmål og vind en is.