Sæsonplads på Nysted Strand Camping

Hvis I ikke kan få nok af campinglivet kan I booke en sæsonplads på Nysted Strand Camping. Med en sæsonplads kan I mærke roen og stilheden fra naturen, når I slapper af på campingpladsen i ferier, i weekender og på helligdage. En sæsonplads på Nysted Strand Camping er nøglen til at leve bæredygtigt, fordi vi har sørget for at reducere footprint gennem en minimering af ressourceforbruget.

Sæsonpladser på Nysted Strand Camping

På Nysted Strand Camping kan I vælge mellem forskellige typer af sæsonpladser:

Vi søger en fastligger som kan deltage i driften, ring til Henrik 30661513 for yderligere information.

Priserne er inkl. varmt vand i bruseren og WIFI.

Det er ikke tilladt at have bopæl eller at opholde sig permanent på campingpladsen. Det er heller ikke tilladt at have redskabsskur eller anneks i forbindelse med campingvognen.

Bæredygtig campingplads

Med en sæsonplads på Nysted Strand Camping kan I leve bæredygtigt, fordi vi så vidt muligt driver campingpladsen på naturens præmisser. Der bliver sparet på ressourcer som el og vand, og affald sorteres i 19 forskellige kategorier. Sammen med forskellige aktiviteter i naturen har det været med til at sikre, at Nysted Strand Camping blev den første campingplads med EU-blomsten i Danmark. Du kan læse mere om vores certificering her.